21 годишната Виктория А. от Гоце Делчев и 37 г.

...
21 годишната Виктория А. от Гоце Делчев и 37 г.
Коментари Харесай

/Видео/ Брифинг на полиция и прокуратура по убийството в Гоце Делчев: Обвиняемият Николай от Божурище е с 6 присъди, лежал е в затвора, убитият Васил има 15 присъди

21 годишната Виктория А. от Гоце Делчев и 37 година Николай С. от Божурище са обвинени за убийството на Васил Василев -Мешанлията, открит със смъртоносна прободна рана в гърлото предходната нощ, това оповестиха публично на брифинг прокурорът от окръжна прокуратура И. Аспарухова, и. ф. ръководител на Окръжна прокуратура Евгения Стоянова и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград ст. комисар Георги Кандев.

Оказа се, че убитият Васил, който редовно е употребявал опиати, е регистриран за обири, грабежи, опиати, обири на коли. Има 15 присъди, 14 от които са от Районен съд – Гоце Делчев и една от Окръжния съд в Благоевград. Има 11 ефикасни присъди, за последно е лежал в пандиза в Бобов дол през 2019 година, изясни шефът на ОДМВР Георги Кандев.

Убиецът Николай С. също е регистриран за обири, грабежи, опиати, нанасяне на междинна телесна щета. Има 8 полицейски регистрации в Несебър, Трявна, Приморско, няколко районно управление (на МВР) в София. Има 6 присъди и през 2007 година е лежал в пандиза в Бургас.

Виктория е позната на криминалистите като лице, което използва наркотици- в Има данни, че сега на осъществяване на закононарушението двамата са били под въздействието на наркотични субстанции, за такива данни показа и прокурор Аспарухова.

Окръжна прокуратура- Благоевград внесе искане за „ задържане под стража “ на двамата, което ще се гледа в Окръжен съд- Благоевград. На брифинга бяха оповестени и детайлностите към закононарушението. Виктория иВасил били някогашни гаджета, само че откакто се разделили той траял да и досажда със известия в обществената мрежа.

Оплакала се на новия си другар и решили да се разправят. Уговорила си среща с Васил, който дошъл с тротинетката си през нощта и двамата го нападнали. Николай го намушкал с нож в сънната артерия. После се прибрали в дома на бабата на момичето в Гоце Делчев и скрили ножа.

В 4 часа сутринта се качили на първия рейс за Делчев за София. През това време благоевградските служители на реда уведомили столичните си сътрудници, автобусът бил спрян в столицата и от него свалени обвинените мъж и жена. Виктория живеела с Николай в Божурище, само че пристигнали в Гоце Делчев 2-3 дни преди да извършат убийството.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР