21-годишната Медоу, дъщерята на Пол Уокър, отбеляза рождения ден на

...
21-годишната Медоу, дъщерята на Пол Уокър, отбеляза рождения ден на
Коментари Харесай

Дъщерята на Пол Уокър трогна мрежата за рождения му ден

21-годишната Медоу, дъщерята на Пол Уокър, означи рождения ден на своя починал татко с тяхна остаряла фотография, която провокира вълна от трогване. В Инстаграм младото момиче разгласява обаятелен кадър, на който тя е напълно малко момиченце, а татко ѝ я прегръща.

„ Момента, в който разбрах, че сме близнаци. Честит рожден ден на най-красивата душа “, написа Медоу към фрагмента.

Дъщерята на артиста получи мощна поддръжка от негови сътрудници, които оставиха благи послания в мненията. В обособена обява Медоу насочи годишното си предизвикателство, отдадено на популярния си татко, който на 12 септември тази година трябваше да навърши 47 години, напомня dariknews.bg.

Публикация, споделена от (@meadowwalker) на Сеп 11, 2020 в 9:12 PDT

„ В чест на рождения ден на татко ми стартирам годишното ни предизвикателство „ направи положително “, споделя тя. „ Тази година е простичко и покрай сърцето си. Толкова съм благословена да бъда влюбена в най-хубавите си другари. Благодаря ви Дива и Морган, че работите по този план с мен, с цел да уловите откъс от нашите другарства. Моите другарства са моята основа. Те са моето семейство. Кажете на приятелите си, че ги обичате, и дано знаят, че оценявате това, че са до вас, без значение от всичко. “

Публикация, споделена от (@meadowwalker) на Сеп 12, 2020 в 9:00 PDT

Пол Уокър умря на 30 ноември 2013 година в автомобилна злополука. В колата той беше със своя другар и водач Роджър Родас, а случаят се случи във Валенсия, Калифорния. През 2017 година Медоу, щерка на артиста от връзката му с Ребека Сотерос, стартира правосъдно дело против Порше поради съдбовния случай.

Публикация, споделена от (@meadowwalker) на Сеп 12, 2019 в 9:54 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР