21-годишна жена, наскоро освободена от Хамас, след като беше отвлечена

...
21-годишна жена, наскоро освободена от Хамас, след като беше отвлечена
Коментари Харесай

Освободената заложница Миа Шем се татуира предизвикателно на Хамас след ужасите на музикалния фестивал на 7 октомври: „Ще танцуваме отново“

21-годишна жена, неотдавна освободена от Хамас, откакто беше отвлечена от музикален фестивал в Израел на 7 октомври се снабди с предизвикателна татуировка, която гласи „ Ще танцуваме още веднъж “.

Миа Шем — израелско-френска татуистка, която беше отвлечена от Хамас от пустинния рейв на племето Нова и по-късно освободена като част от краткотрайно преустановяване на огъня сред терористичната организация и Израел — показа фотоси на новото си мастило в движеща се обява в Instagram събота вечер.

Татуировката на лявата предмишница на Шем гласи „ Ние ще танцуваме още веднъж “ над „ 7.10.23 “, с цел да означи ужасяващата офанзива, когато стотици израелци бяха убити и тя и десетки други бяха отвлечени, предизвиквайки началото на Израел- война на Хамас.

„ Никога няма да не помни 7 октомври 2023 година “, написа Шем в обявата.

„ Болката и страхът, сложните гледки, приятелите, които няма да се върнат, и тези, които би трябвало да върнем. Но ние ще победим, ще танцуваме! “

Шем беше с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР