21-годишен, участвал в катастрофа след пиянство, избяга от местопроизшествието и

...
21-годишен, участвал в катастрофа след пиянство, избяга от местопроизшествието и
Коментари Харесай

21-годишен млад фермер, който изчезна след тежка катастрофа, посегна на живота си „в паника“

21-годишен, взел участие в злополука след пиене, избяга от местопроизшествието и се самоуби наоколо поле, откакто е „ изпаднал в суматоха “, стана ясно от следствие.

Джак Хенри Уилям Томас се прибираше с колата след разговорлив уикенд с другари през юни предходната година, който го видя да участва на шоуто в Royal Cornwall. Той се прибираше у дома в 3:30 сутринта, откакто напусна празненството на млад фермер, с цел да се приготви за работно пътешестване до Ирландия.

Студентът по земеделие от Sennen в Корнуол взе участие в преден конфликт на пътя покрай Chiverton Cross на A30, само че Джак не е останал на мястото на злополуката, стана ясно от следствие в Cornwall Coroner's Court.

Друг мъж и неговата другарка са били в другото транспортно средство, взело участие в конфликта, и са пътували към Бирмингам. Вторият водач разказа, че е видял светлини, идващи към него в неговата лента на A30 към 3:30 сутринта и се е опитал да завие, с цел да го пропусне, оповестява Cornwall Live. Другият водач зави,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР