2021 г. със сигурност е годината на Адел. Няма да

...
2021 г. със сигурност е годината на Адел. Няма да
Коментари Харесай

Адел каза "да"?! Сгоди ли се певицата за Рич Пол

2021 година сигурно е годината на Адел. Няма да вършим аналогията с птицата феникс, само че пък си е много съответна в тази ситуация. Тя първо отслабна, след това пусна ария, която (както винаги) стана шлагер за минути, а напълно скоро ще излезе и новият ѝ албум, който ще се споделя " 30 ". 

Но и нещата в персонален проект наподобяват повече от съвършени. Към момента тя е във връзка със спортния сътрудник Рич Пол. Въпреки че връзката им се " официализира " през септември тази година, двамата са дружно от месец май, когато американецът показа, че излиза с поп звезда. 

Виж още: От TikTok до Холивуд: С какво се занимават онлайн любимците ни в този момент?! Адисън Рей и още

Като че ли нещата сред двамата са се задълбочили, защото на Острова към този момент се написа, че двамата са сгодени. Причината: папараци са снимали Адел, а на безименния пръст на лявата ѝ ръка тя е носила златен пръстен. 

Засега обаче нищо не е доказано и познавайки Адел, ще се наложи тя да се убеди първо, че това е най-правилното решение за нея, преди да разгласи новината пред целия свят. 

Виж още: Драмата сред Джиджи и Зейн се задълбочава, опиатите го създали нападателен и параноичен 

Адел и предходният ѝ брачен партньор, Саймън Конеки, се разведоха преди година, тъй че сигурно певицата ще поизчака преди да си каже " да " с който и да било. 

Иначе пръстенът е бил видян при излизането от спектакъл в Лондон. Адел и Рич се държали за ръце и изглеждали по нормалния влюбен метод. По информация на LAD Bible двамата сега срещат околните и роднините си. 

Изображение: https://www.instagram.com/adele/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР