2017 е към своя край и по традиция в медиите

...
2017 е към своя край и по традиция в медиите
Коментари Харесай

Най-сексапилните жени за 2017 година

2017 е към своя край и по традиция в медиите се появяват всевъзможни ранглисти на най-събитията, личностите, нещата и така нататък, случили се през миналата година.

Изданието Super показа своята ранглиста за най-сексапилните дами на 2017 година.

Вите кои са те и сами преценете дали подборът съответствува с вашите показа за най-секси мацки:

Гал Гадот


Наричат я още „ дамата — боец “. Красавицата е минала през работа в израелската войска. Тя съумява да направи шеметна кариера, да роди деца и даже да се снима в най-нашумелия за отиващата си година филм — „ Жената знамение “. 32-годишната хубавица признава, че е феминистка и герой за повече права на дамите.



Милана Кержакова



Една от дребното футболни съпруги, които в действителност служат за образец. Тя е освен вярна опора на мъжа си, само че и същинска самодива — магьосница за тежко болните деца. Кержакова закупи съоръжение за болните от Детска церебрална парализа, заплати им курсовете по рехабилитация и организира два благотворителни бала. Тази година Милана роди и първото си бебе, само че влезе бързо във форма.



Меган Маркъл


Навярно тя е най-секси дамата, влизала в миналото в английското кралско семейство. Невестата на принц Хари има прелестна усмивка, бронзова кожа и необикновено тяло.



Юлия Пересилд


Външността лъже. Тя може и да ви се коства плаха и скромна, само че тази русокоска съумя да завърти главата на прочут съветски режисьор, който заряза поради нея дамата и децата си. Приписват на Юлия разказ и с Роман Абрамович, ненапразно постоянно има място в ложата му в Болшой спектакъл.



Тина Кунаки


Тя е извънредно гореща, едвам 20-годишна и доста известна като модел. Името ѝ е Тина Кунаки, родом е от Тулуза, само че е екзотична комбинация — плод на любовта на майка сицилианка и татко с родители от Того, само че роден в Мароко. Кариерата ѝ на модел потегля внезапно нагоре, откакто взе участие във видеоклип на известния френски реализатор M. Pokora през 2016 година Днес тя дефилира на значими фешън събития и е наета от три разнообразни организации. Освен това има над 150 000 почитатели в Instagram.



Настя Ивлеева


Тя става известна като влогърка, публикувайки хумористични видеа. Феновете й я заобичват, преди да виждат доста значим подробност — внушителни гърди, чаровни лунички по лицето и съдбовна хубост. Всичко това — когато е с подобаващ грим.



Софи Търнър


Бледата и неуверена в себе си героиня от „ Игра на тронове “ изцяло се преобрази в новия сезон. Желаната от всички мъже на клана Вестерос жена съумя да уреди сметките си с враговете и стана господарка на родния палат. В действителния й живот също не липсват триумфи, в този момент хубавицата се готви за женитба с Джо Джонас.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР