20 ноември е голям празник в семейството на кралица Елизабет

...
20 ноември е голям празник в семейството на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II и принц Филип отпразнуваха 73 години заедно - slava.bg

20 ноември е огромен празник в фамилията на кралица Елизабет II. Тогава, преди 73 години, монархът на Англия публично става брачна половинка на принц Филип. За да отпразнуват специфичния мотив, от двореца споделиха нова публична на двойката, която включва и благ подробност от техните внуци.

Принц Филип, на 99 години, и кралица Елизабет, на 94 години, седят дружно на дивана в замъка Уиндзор и щастливо гледат към картичка, на която е изписано цифрата 73. Изглежда, че подаръкът е изработен от внуците им принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Според описанието под фотографията, тя е направена по-рано през седмицата, а пред съпрузите са подредени още картички с пожелания за годишнината им.

„ Новата фотография е оповестена, с цел да означи 73-ата годишнина от сватбата на кралицата и херцога на Единбург. На нея Нейно Величество и Негово Кралско Превъзходителство гледат към занимателна цветна картичка, която е направена от принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, както и към други картички и писма с положителни пожелания “, написа под фотографията. Фотосът е изработен от кралския фотограф Крис Джаксън, който работи със фамилията от дълги години.

Според списание People, Елизабет II носи специфична брошка на фотографията. Бижуто от сапфир и наследник елмаз се споделя „ Chrysanthemum “ и участва много постоянно върху облеклата на кралицата. Тя го носи по време на медения си месец, на разходка из градините в Хемпшир, както и през 2007 година, когато от двореца разгласяват нови фотоси по случай 60-тата ѝ годишнина с принц Филип.

Ако нещата се възстановяват и успеем да излезем от пандемията, кралското семейство ще имат много за празнуване през идната година. През юни 2021-а принц Филип би трябвало да навърши 100 години, а проектите за празненството към този момент стартират да се вършат. Освен това през идващите 12 месеца ще бъде маркиран и фактът, че кралица Елизабет II ще навърши 70 години на трона на Англия.

Дали другата година ще има празненства, занапред ще разберем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР