20 лева на ден получават по-младите статисти в предаването Стани

...
20 лева на ден получават по-младите статисти в предаването Стани
Коментари Харесай

Публиката в „Стани богат“ зъзне за 15 лв. на ден

20 лв. дневно получават по-младите статисти в предаването „ Стани богат “, а пенсионерите висят най-малко 8 часа на фотоси за 15 лв. отплата, написа „ Уикенд “. Обикновено статистите са едни и същи, тъй като няма доста искащи, поради ниския хонорар и студа в студиото.

„ Искате ли да сте измежду аудитория та на „ Стани богат ? Това е вашият късмет да сте онлайн в студиото, да усетите атмосферата, да сте част от играта когато играчът се възползва от избавителната линия „ Помощ от аудитория та “. Набираме студийна аудитория , която да участва и интензивно да взе участие в записите на последващи епизоди. Ангажираност - 8 снимачни часа, обезпечен обяд (обедна отмора 45 минути) и вода. Хонорарът се изплаща в края на снимачният ден. Изпратете ни известие, в случай че вие или ваши близки демонстрират интерес, посочете име, фамилия, възраст, телефон за контакт и ние ще се свържем с вас “ – гласи обявата на една от кастинг организациите.

Зрителите на шоуто не стопират да разясняват, че аудитория та стои с якета и се вижда, че зъзне от мраз, тъй като поради снимачната техника и прожекторите се постанова да е по-студено в студиото. Хората, които вървят като статисти, нормално работят това и могат да бъдат видени в „ Съдебен спор “, „ Стани богат “, „ Референдум “ и в някои от сериалите, където също играят статисти.

Има много искащи, които се отхвърлят, откакто схванат, че си зает през целия ден за 20 лв., само че множеството безработни пенсионери и студенти са удовлетворени от припечелените с елементарен труд пари, за какво у дома няма да получат и толкоз.

Все отново доминират рецензиите поради мизерните възнаграждения, тъй като част от парите отиват в кастинг организацията, вместо за аудитория та. Проверка показа, че някои организации в действителност злоупотребяват с хората, карайки ги да се снимат повече от 12 часа за жълти стотинки. Поинтересувахме се от публикация за статисти в американска продукция и бяхме определени.

„ В 6 часа сутринта би трябвало да сте на линия. Обикновено фотосите завършват до 18-19 часа, само че не подсигуряваме, тъй като могат и да се проточат до след среднощ. Хонорарът е корав - 40 лева за най-малко 12 часа фотоси “ – обявиха ни от кастинг организацията. Със сигурност американците не дават 20 евро за статист, а най-малко 50 евро, само че по-голямата част от хонорара се взима от компанията, набираща чиновници, разясняват осведомени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР