20-годишно момче е загинало в навечерието на новата 2022 година

...
20-годишно момче е загинало в навечерието на новата 2022 година
Коментари Харесай

Млад фен на ЦСКА загина в зловещ инцидент

20-годишно момче е починало в навечерието на новата 2022 година във Враца, оповестява BulNews. За неприятния случай осведомиха близки на умрелия. По тяхна информация в петък Николай Николаев отишъл да помогне на собствен другар, който работел в частна компания във врачанското село Чирен.

По неразбираеми на този стадий аргументи върху двамата тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, съумял да скочи и да се защищити, само че Николай нямал този шанс и бил затиснат от нея.

Собственикът на компанията незабавно натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било открито, че Николай е с голям брой тежки контузии и неотложно бил вдигнат с кола за спешна помощ за Плевен.

За страдание положението му било толкоз тежко, че той умрял в Спешното поделение на тамошната болница. Кончината на младия врачанин почерни Facebook, а негови другари означават, че той е бил един от най-запалените почитатели на ЦСКА и постоянно подкрепял обичания си тим.

Бил е почтено и работливо дете и тъкмо поради това отишъл в празничния ден да помогне на своя другар. И не се върнал…
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР