20-годишният хакер Кристиян Б., атакувал системите на НАП, вчера беше

...
20-годишният хакер Кристиян Б., атакувал системите на НАП, вчера беше
Коментари Харесай

Хакерът Кристиян Б. с музикален поздрав покрай първите думи след ареста

20-годишният хакер Кристиян Б., атакувал системите на Национална агенция за приходите, през вчерашния ден беше освободен от ареста с мярка  " подписка ", написа novini.bg.

По този мотив той поздрави приятелите си във " Facebook " с песента на L`Algérino - Les Menottes, чието френско заглавие се превежда " белезниците ".

Кристиян написа към поста и " Добър старт на деня... "

Хакерът беше освободен от ареста, защото беше открито, че непозволено е копирал компютърни данни от сървър на Национална агенция за приходите, само че действието е осъществено против осведомителна система, която не е част от сериозната инфраструктура.

" Не, на този стадий за жал нищо не можем да разясняваме. Интересни обстоятелства, които са, по какъв начин да кажа - тъпи, само че на този стадий дано забележим какво ще кажеш съдът ".

Това отговори пред камерата на Нова телевизия Кристиян, на въпроса за какво тъкмо него показаха за виновният. Той приказва за първи път на потегляне от работа, където е отишъл да довърши планове, които са се забавили поради задържането му.

" В 4 реда пишеше че аз съм правил нещо. Надявам се да излезе по този начин, че да се окаже, че това цялото нещо е натопено, защото в действителност е по този начин. Няма какво да кажа, дано минат всички неща, ще дам изказване. Пишат какви ли не нелепости по медиите, бил съм богат, пушил съм цигари за 5 лв., возил съм се в градския - цялостни нелепости ", сподели още той.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР