20-годишната прохождаща фолк певица Миа-Михаела, дъщеря на Бони, наскоро пусна

...
20-годишната прохождаща фолк певица Миа-Михаела, дъщеря на Бони, наскоро пусна
Коментари Харесай

Миа-Михаела или Ким Кардашиян? Дъщерята на Бони заприлича на риалити звездата

20-годишната прохождаща фолк певица Миа-Михаела, щерка на Бони, неотдавна пусна нова ария в дует с Ариа, само че парчето не се радва на необикновен триумф и интерес. В момента в топ класациите са най-вече изпълнителите на Галин, само че в това няма изненада.

Щерката на Бони обаче постна нова фотография от видеото към парчето " Кукла на конци ", а на фрагмента много припомня на риалити звездата Ким Кардашиян. 

Виж още: В навечерието на годишнината: Попиляха Алекса поради долнопробност в TikTok, била не запомнила за Денис 

Е, едната е на 41 години, а другата на 20, само че това са дребни детайлности. Приликата е повече от явна в лицето и определената от Миа-Михаела визия и прическа, с които Ким дълго време се подвизаваше. В момента Кардашиян е тотално преобразена и се обрисува, че новото ѝ тяло задава следващата мода.

Риалити звездата се стопи, с цел да облече истинската рокля на Мерилин Монро, с която тя извършва песента " Честит рожден ден " на президента Кенеди през 1961 година Метаморфозата продължи, а емблематичните ѝ задни елементи също понижиха размера си фрапантно.

Виж още: Сагата за Златка и Благой продължава: Плеймейтката отхвърли всевъзможни изявленията, желае драмата да спре 

Пожелаваме на Миа славата и парите на Ким, само че дано бъдем реалисти... в никакъв случай няма да се случи. Надали самата тя се стреми към сходни върхове, само че пък и не е нужно. В чалгата има много да се развива още, с цел да доближи равнището на своята конкуренция.

Изображение: https://www.instagram.com/mia_mihaelaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР