20-годишна британка от Фентън уби собствената си дъщеря, за да

...
20-годишна британка от Фентън уби собствената си дъщеря, за да
Коментари Харесай

20-годишна британка уби собствената си дъщеря, за да отмъсти на приятеля си

20-годишна британка от Фентън умъртви личната си щерка, с цел да отмъсти на приятеля си, който я изоставил. Коди-Ан Джексън вечно унищожи живота на някогашния ухажор Пол Хоуган. Майката на мъжа, която обожаваше внучка си Мейси, споделя ужасяващата история пред The Sun, представен от " Блиц ".  Бабата на убитото момиче Джил Хоуган съобщи, че Пол и Коди-Ан нямали желание да имат бебе, само че дамата забременяла и им се родила щерка. Джил обичала внучка си опитвала да й даде доста обич и грижи. Бабата се пробвала да посещава дребното момиче допустимо най-често и да оказва помощ на Коди-Ан, само че на нея това въобще не й харесвало.  

" Когато играех с Мейси и се грижех за нея, Коди-Ан постоянно ми споделяше, че на детето не му е прелестно и не му харесва ", споделя бабата. Младата жена се мъчела да попречи на любовника си да комуникира със личното си семейство. Всеки път, когато Пол ходел да посети майка си, приятелката му започвала да се обажда и да упорства да се върне вкъщи. Човекът бил изтощен от надзор и задушаване, само че търпял всичко поради детето. " За мен беше явно, че е останал с Коди-Ан поради Мейси. Пол е отличен татко и се гордея, че се интересува от детето си ", споделя Джил.  

Една година по-късно Пол не могъл да издържи на непрекъснатите кавги и напуснал Коди-Ан. Човекът се надявал, че тя ще му даде независимост и в същото време ще му разреши да вижда щерка си, само че не познал. Коди-Ан траяла да се обажда на някогашния си другар и да му написа известия, а скоро престанала да дава отговор на повикванията му. Накрая дамата решила да отмъсти на Пол, като убива общото им дете. Преди да убие момиченцето, Коди-Ан изпратила на някогашния си фотография. Тя му споделила, че има право да види за последно щерка си. След като получил злокобното обръщение, Пол не не се изплашил незабавно, а помислил, че това е следващият трик. Уви, този път Коди-Ан не го заплашвала. Тя в действителност удушила детето и по-късно се пробвала да се самоубие, само че не съумяла. За убийството на щерка си съдът осъди жена на пожизнен затвор. Това наказване обаче не може да утеши нито Пол, нито майка му.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР