20-годишен студент от Лом е загинал нелепо в банята, ударен

...
20-годишен студент от Лом е загинал нелепо в банята, ударен
Коментари Харесай

Неописуема трагедия в Лом: 20-годишният студент Билян Й. угаси пожар в дома на баща си, но загина нелепо в банята

20-годишен студент от Лом е умрял неуместно в банята, ударен от електричество, оповестиха от полицията. Трагедията е станала в понеделник на разсъмване. Токът умъртвил Билян Й. до момента в който се къпел. По случая тече следствие и полицията продължава да обяснява аргументите за ужасния случай, оповестява " Конкурент ".

Билян бил студент в Техническия университет в Габрово. Момчето се прибрало при родителите си в Лом преди празниците. Младежът живее в къща с татко си и втората му жена.

Около 1 часа през нощта в дома им избухнал пожар. Пламнал комина. Семейството ведната подало сигнал на 112 и от там пратили пожарна. Огнеборците потушили огъня, създали оглед в къщата и си отпътували.

Билян и родителите му решили да почистят. Тримата жулили и благи до към 4 часа сутринта. Момчето влезнало да си вземе душ преди да легне. Пуснало душа и дружно с водата от крана протекъл 220 волта ток.

Съпругата на татко му чула виковете от банята и се притекла на помощ. Пробвала да измъкне Билян, който към момента бил жив, хванала го за ръката, само че я блъснало електричество. Жената спряла бойлера и извикала кола за спешна помощ. Медиците качили Билян в колата за спешна помощ и да го закарат в локалната болница. Там докторите установили гибелта му.

В дома на фамилията неотложно почнал оглед. Сформирана е група с присъединяване на екип на електроразпределителна компания и чиновник на пожарната. При огледа не са открити безапелационни данни за аварирал ел. апарат или различен източник на ел. сила, евентуален извършител на случая. Трупът на починалия студент е откаран за аутопсия в Монтана.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Лом.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР