20-годишен мъж е задържан в полицейското управление в Шумен за

...
20-годишен мъж е задържан в полицейското управление в Шумен за
Коментари Харесай

20-годишен насъска кучета си срещу бездомно, направиха му забележка, той се върна с пистолет

20-годишен мъж е арестуван в полицейското ръководство в Шумен за безчинство. В дежурната част на полицията нощес  е признат сигнал от 38-годишен шуменец, че на ул. " Боровец " е зародил скандал. Повод за него станала забележка, отправена към мъж, който разхождал две кучета, и ги насъсквал против улично куче. Обиден от забележката младият мъж се заканил да се върне с още по-големи кучета и да ги насъска против хората. Малко по-късно се върнал на адреса, възпроизвел изстрели и напуснал мястото с лек автомобил, оповестиха от ОДМВР-Шумен.

Част от номера му, марката и модела били обявени в полицията. В хода на неотложно извършените издирвателни дейности от чиновници на РУ- Шумен е арестуван 20-годишен мъж, с адрес в регионалния град. Изяснено било, че изстрелите са възпроизведени със сигнал- газов револвер " Екол ". Иззет е.

Мъжът е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа, казусът е докладван на дежурен прокурор от РП- Шумен, работата по формираното досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.325 алинея 1 от Наказателен кодекс продължава под управлението ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР