20 години затвор за мъж, убил жена с метална пръчка

...
20 години затвор за мъж, убил жена с метална пръчка
Коментари Харесай

20 години затвор за мъж, пребил до смърт жена с тръба в София

20 години затвор за мъж, умъртвил жена с железна пръчка в София. 

Обвинителният акт е импортиран в съда от СГП на 15.12.2022 година Разследването по случая е извършено от Второ РУ-СДВР под управлението и надзора на СГП.

Софийски градски съд (СГС) призна подсъдимия за отговорен в това, че на неустановена дата в интервала 05.04.2021 година – 08.04.2021 година в София, кв. „ Бенковски " съзнателно умъртвил М. К. посредством нанасяне на голям брой удари с ръце, крайници и железна пръчка по главата и тялото, като гибелта е настъпила вследствие на тежка закрита черепно-мозъчна контузия, довела до развиването на тежък компресионен синдром с угнетяване активността на централната нервна система и централно преустановяване на дишането и кръвообращението и гръдна контузия, изразяваща се в счупването на три ребра вдясно и девет ребра вляво, като убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убитата и с особена свирепост.

Софийски градски съд наложи на подсъдимия наказване отнемане от независимост за период от 20 години и дефинира първичен непоколебим режим на изтърпяване на наказването.

Първоинстационната присъда на Софийски градски съд не е дефинитивна и може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР