20-години по-късно магията е жива. И това го знае всеки,

...
20-години по-късно магията е жива. И това го знае всеки,
Коментари Харесай

Завръщане в Хогуортс: Актьорите от Хари Потър отново заедно

20-години по-късно магията е жива. И това го знае всеки, който в миналото се е докосвал до света на Хари Потър.

Но до момента в който милиони деца по този начин и не са дочакали на 11-ия си рожден ден да получат поща по сова, Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън имаха редкия късмет да изиграят най-знаковите деца-магьосници - Хари Потър, Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър.

Днес те са огромни хора, някои от тях имат свои деца. Но става известно - в никакъв случай няма да им омръзне да се връщат в Хогуортс.

" Винаги, постоянно ще ми харесва да приказвам за тази част от живота си. Хората си мислят, че несъмнено това ми е писнало, само че истината е, че огромна част от животът ми е обвързван с Потър. А и на снимачната площадка беше първата ми целувка, хванах си първото гадже. Тези неща не се не помнят ", споделя Даниел Радклиф, изиграл Хари Потър.

" С част от екипа не се бяхме виждали с години. Сутринта преди да се съберем бях доста обезпокоена и не знаех какво да чакам. Но в мига, в който се срещнахме, се почувствах още веднъж на 11 г ", добави Ема Уотсън, изиграла Хърмаяни Грейнджър.

32-годишният през днешния ден Даниел Радклиф не крие, че има и не чак толкоз приятни мемоари от фотосите.

" Всеки път откакто приключвахме даден филм, ни споделяха - не се подстригвайте през лятото. Ще решим какво да вършим с косите ви, като стартираме фотосите. Е, с Рупърт бяхме изпълнителни и четвъртата година се върнахме с дъъълги коси. А режисьорът сподели - отлично, такива ще са! А ние казахме " о, не, не, не, не ". Не ни го причинявай, ние сме младежи, би трябвало да излизаме с девойки! Е, оставиха ни по този начин и бяхме съкрушени ", споделя Радклиф.

В Хогуортс се завръщат и част от огромните звезди на английското кино като Хелена Бонъм Картър и носителят на Оскар Гари Олдман. Ще си спомним и за починалия Алън Рикман.

Големият отсъстващ е авторката на поредицата Джоан Роулинг, чиято позиция по въпросите за транссексуалните ѝ навлече значително рецензии, в това число от екипа на " Хари Потър ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР