20 години от създаването на компанията Интерком груп ООД беше

...
20 години от създаването на компанията Интерком груп ООД беше
Коментари Харесай

С празнични усмивки: 20 млади дървета за 20 години професионализъм и желязна сила от Интерком груп ООД

20 години от основаването на компанията Интерком груп ООД беше маркирано през днешния ден с доблестен и великодушен жест към варненци. Екипът на компанията засади 20 млади дървета с вярата и увереността, че както те порастват и радват жителите на варненския регион „ Младост “, по този начин и сдружението ще продължи с триумфите си в бизнеса. Празнуването на двете десетилетия на Интерком груп ООД минава под наслрова „ 20 години професионализъм и желязна мощ “.



„ Честно казано най-големият ни триумф през този интервал беше, че преминахме през най-трудните времена на рецесията през 2009-2010 година. Успяхме да се запазим и като компания, и като хора, като персони, нямали сме съкращения, уволнения. Малко свихме нещата, само че в последна сметка се преборихме и в последните 5-6 години вървим напред по проектите, които сме начертали. Това е поради колектива ни, който е стоманен! По тази причина дружно посаждаме тези дръвчета, които ще ни припомнят нашия празник “ - това сподели по време на събитието собственикът на „ Интерком Груп “ ООД инж. Павлин Николов.



По мотив равносметката за двете десетилетия, в които е имало и върхове, и компликации, той цитира една крилата мисъл на Оскар Уайлд: „ Всички сме в канавката, само че някои от нас гледат към звездите “.



Волята за триумф, непрекъснатото гонене на високи цели и умеенето да се вземат верните решения са повода през днешния ден настроението на екипа на Интерком груп ООД да е празнично. Явно желанието, инстикта да се работи не напуща хората в тази компания и когато честват. И по тази причина те означиха своята 20 годишнина по този метод – с доста усмивки, само че и с лопати е кофи в ръце, създавайки нещо хубаво за града си.



В засаждането на ясеновата горичка се включи и кмета на регион „ Младост “ Христо Христов. Новите дръвчета ще оформят пейзажа в зелените площи до Спортния комплекс в сърцето на региона. Мястото е и в съседство със постройките „ Ахат “ и „ Опал “, построени от строителната компания Явор АД, която е част от фамилията на Интерком груп ООД. В засаждането на дърветата се включи и предприемача Красимир Узунов, особено пристигнал с цел да показа празничното въодушевление на компанията.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР