(1994 г.) определено е сред най-знаковите филми в кариерата на

...
(1994 г.) определено е сред най-знаковите филми в кариерата на
Коментари Харесай

Сцените от Форест Гъмп, за които Том Ханкс е платил

(1994 г.) несъмнено е измежду най-знаковите филми в кариерата на Том Ханкс , тъй като не един или двама се сещат точно за него, когато стане дума за артиста.
 Том Ханкс, игралната версия на
Няма отмора за Том Ханкс

С какво се захвана артистът

Разбира се, Ханкс има още доста функции, с които го свързваме, само че тази в режисирания от Робърт Земекис филм е и по-специална. В изявление за In Depth With Graham Bensinger Том Ханкс споделя, че е трябвало да заплаща от джоба си, за бъде филмът това, което познаваме.

Имало е подиуми, в които Paramount не са желали да влагат, тъй като им се коствало прекомерно скъпо. Тогава Земекис е отишъл при Ханкс и му е споделил, че би трябвало да му се довери и че тези подиуми са витално значими за кино лентата.
 Снимка 475611

Тогава двамата са достигнали до съглашението да си разделят разноските по снимането им, а със студиото са се договорили, че по-късно ще получат по-голям дял от приходите в бокс офиса.
 Том Ханкс, Рита Уилсън и гръцкото им поданство
Том Ханкс и Рита Уилсън са горди гърци

С обич към южната ни съседка

И в последна сметка тази непредвидена инвестиция се е оказала печеливша за режисьора и артиста. Според The Hollywood Reporter, откакто " Форест Гъмп " се трансформира в блокбъстър (по стандартите за това време) Том Ханкс е спечелил 65 милиона $.
 Том Ханкс и три кино лентата с артиста, които да гледаме в HBO GO
Филмов маратон с Том Ханкс

Три кино лентата с артиста, които да гледаме в HBO GO

И това са единствено част от компликациите пред кино лентата, тъй като Ханкс споделя, че при започване на фотосите е бил доста обезпокоен и се е престаравал. Това пък е довело до обстоятелството, че в последна сметка сниманото през първите три дни изобщо не е употребявано във кино лентата, тъй като не е било задоволително положително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР