19-ят слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, има

...
19-ят слънчев ден е посветен на небесните ни покровители, има
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: По никакъв повод днес НЕ носете жълти, оранжеви и черни дрехи, защото...

19-ят безоблачен ден е отдаден на небесните ни настойници, има отношение към естествените духове, отдаден на фамилията, дома, молитвите за другите. Това е време за смирение и изправяне на грешките, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. „ В този ден всяко неприятно дело визира целия жанр. Денят е обвързван с предците ни. Хубаво е да им се отдаде уважение и да се помолим за душите им. Почитайте своите предшественици, погрижете се за остарелите си родственици! Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към потребностите им “, поучава астрологът.

Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи, прибавя тя.

„ Постарайте са да простите обидите, изключително на своите близки! Добре е да се стартира лекуване. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за самостоятелна работа, работа по къщата. Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви задължения “, предизвестява Ивелина Пенчева.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ Не давайте обещания и обети! Не правете проекти, не започвайте нови каузи, нови промени! Не отхвърляйте помощ на никого, изключително в случай че са ви помолили! Не лъжете! Не оскърбявайте и не обиждайте никого! Не проявявайте завист нито в мислите, нито в думите си! Не бъдете цинични! Лошо е да се откажете от молбите си. Да се заобикалят шумните компании, отклонявайте предложения за увеселителни мероприятия “, поучава астрологът.

„ Храната би трябвало да е приготвена авансово. Желателен е пост “, прибавя тя.

„ За да сте в синхрон с вибрациите на деня, използвайте тоалети със зелените нюанси! Избягвайте жълти, оранжеви и черни облекла “, поучава Ивелина Пенчева.
„ Да видите умряли предшественици в съня си е знак за помощ и отбрана. Сънищата се сбъдват след доста време. Да сънувате дървета и цветя е знак за благополучие, обич и непредвидени придобивки “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР