19 контейнера от тип бобър са подменени в Асеновград през

...
19 контейнера от тип бобър са подменени в Асеновград през
Коментари Харесай

В Асеновград подменят повредени контейнери, гражданите могат да сигнализират

19 контейнера от вид " бобър " са сменени в Асеновград през март тази година. А за април заменените съдове за боклук са 42 на брой. Това стана ясно от отговор на заместник-кмета по екологията Тамер Бейсимов по настоящо запитване, отправено от общинския консултант Дамян Борисов. Той зададе въпрос, обвързван с предприемане на дейности в останалите 3 месеца от контракта с " КМД ", във връзка с подмяната на съдове, които са в компрометирано положение.
Справката от заместник-кмета сочи, че с изключение на контейнери от вид " бобър " са били заменени и такива, от вид " кука ". От началото на актуалната година до момента са сменени 174 броя от тях. Общо контейнерите вид " бобър ", които се употребяват в Асеновград, са с размер 1,1 кубични метра и са 900 броя. Употребяваните съдове от вид " кука " са с съдържимост 200 литра и са общо 2 890 броя. А контейнерите от вид " лодка " са с размер 4 кубични метра и се употребяват 40 броя от тях.
Тамер Бейсимов показва, че сметопочистването и сметоизвозването на територията на Асеновград се прави 7 пъти седмично, а амортизираните съдове за боклуци се подменят според месечен график. В случай на сигнали от жители за контейнери с нарушена целокупност, същите се включват в описите за замяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР