19-годишно момиче беше пребито до смърт в Айтос. Предполага се,

...
19-годишно момиче беше пребито до смърт в Айтос. Предполага се,
Коментари Харесай

19-годишно момиче е пребито до смърт в Айтос

19-годишно момиче беше пребито до гибел в Айтос. Предполага се, че за гибелта на младата жена е виновен нейният другар, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Около 22.30 часа на 16 юни, събота, в Районното ръководство в Айтос е получен сигнал, съгласно който хора са разкрили младо момиче в безсъзнание. Момичето било в жилище, ситуирано на улица " Хаджи Димитър " в Айтос. Според сигнала момичето имало голям брой рани в региона на главата и тялото.

На мястото са изпратени екипи на " Спешна помощ " и полицията. Момичето е превозено по неотложност в реанимацията на болничното заведение в Бургас.

Установено е, че потърпевшата е 19-годишна млада жена с букви И. Т.

Медиците приели незабавно потърпевшата. Тя имала тежка черепно-мозъчна контузия.

Вследствие на тежките си пострадвания към 2.40 часа през нощта 19-годишното момиче умира в болничното заведение.

Полицаите стартират следствие незабавно след сигнала. Според данните на Министерство на вътрешните работи по случая е арестуван приятеля на убитата - 27-годишен мъж от София с букви Т. Е.

Задържаният е бил престъпно проявен. Той живеел на фамилни начала с убитото момиче. Двамата имат и дете на 2 години и 8 месеца.

Властите са направили голям брой дейности в хода на следствието. Огледано е местопроизшествието, разпитани са очевидци, съседи. Иззети са мостри, натривки и други.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Бургас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР