19-годишно момче тръгна от столицата за морето и изчезна. Така

...
19-годишно момче тръгна от столицата за морето и изчезна. Така
Коментари Харесай

19-годишно момче тръгна за морето и изчезна. Виждали ли сте Даниел?

19-годишно момче потегли от столицата за морето и изчезна. Така твърди негов другар, който насочи зов в обществените мрежи, в случай че някой е виждал Даниел, да му се обади. Ето какво показа Цветан Башев във Фейсбук:

" Изчезна мой другар, като за жалост не мога да подам сигнал в полицията, тъй като в РПУ Елин Пелин не ми обърнаха никакво внимание, тъй като по закон сигнал можело да подават единствено родственици. Опитах и 112, а от там ми дадоха отговор, че каквото ми били споделили в полицията, това е.

Момчето е сирак, до колкото ми е известно, има сестра, само че не я познавам и нямам контакт с нея. Накратко да опиша обстановката: 

Вчера сутринта, 19.07, хвана влака за Бургас в 06:20 от централна гара София за да отиде до Слънчев бряг. След това до към 19:00 часа имахме непрекъснат контакт по телефона, на месинджър и на вайбър, след което на телефона му се включва единствено гласова поща и не е влизал на никое място, в никое приложение досега. Много съм обезпокоен и нямам разбиране какво друго да направя, по тази причина пиша тук.

Казва се Даниел Атанасов Митков, на 19 години е. Беше облечен с пай стеснен мрачен дънков панталон и за жалост не помня какъв цвят тениска. Моля ви, в случай че някой е на Слънчев бряг или където и да е и го е виждал, да се свърже с мен със известие или на телефон 0888002341. Предварително ви благодаря! " Ето и негова фотография:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР