19-годишно момче е нападнато и пребито от четирима мъже пред

...
19-годишно момче е нападнато и пребито от четирима мъже пред
Коментари Харесай

19-годишен в болница след бой пред дискотека - баща му твърди, че е бит от полицаи - 112

19-годишно момче е нападнато и пребито от четирима мъже пред дискотека в Плевен. Случаят е от нощта на събота против неделя и за него заяви бащата на потърпевшия Емил - Костадин Недялков във Фейсбус.

" Синът ми и негов другар имат спречкване с други момчета. Двете компании не стигат до физически конфликт, само че в този миг от друго заведение идват шестима души. Минавайки около момчетата, стартират да раздават правораздаване. Приятелят на сина ми е повален. Дошлите от друго заведение стартират да бият сина ми с юмруци и шутове. След като пада пред входа на дискотеката, влачат го до друго място и където още веднъж го удрят ", изясни Недялков пред bTV. 

Според него нападателите са били цивилни служители на реда.

" Полицаите са група или спецчасти към отдел за бързо реагиране. Според мен са търсели с кого да се сбият. Синът ми е в болница със строшен нос, доста охлузвания по цялото тяло. Доста пердах е изял, тъй като и очевидци споделят, че е било нещо извънредно ", сподели още бащата на Емил. 

Недялков дефинира багра като " показност – все едно е разстрел ". По думите му синът му е оставен съвсем неподвижен, тъй като си гълта езика. " На втората минута един от охранителите на дискотеката му вади езика. Аз сега съм толкоз благополучен, че синът ми е жив ", добави мъжът.

Семейството е подало сигнал в полицията за побоя. Костадин Недялков желае нападателите и " индивидът, който показно оставя " Емил в тежко положение, да понесат отговорност. 

В обявата във Facebook бащата написа, че другари на Емил, които излизат от заведението, го познават само по маратонките. " Бил е мъртвец на плочките - обезобразен. Тези убийци няма по какъв начин да ги назовавам служители на реда. Това са държавни чиновници, които получават заплатите си от нашите налози. Плащам, с цел да диша детето ми през устата, да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите, при нас, родителите, са в сърцето ", прибавя той. 

От полицията в Плевен оповестяват, че преглеждат записите от камерите в региона, формирана е инспекция. Уведомени са прокуратурата и управлението на Министерство на вътрешните работи. 



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР