19-годишен младеж от Египет ще лежи в затвора за опит

...
19-годишен младеж от Египет ще лежи в затвора за опит
Коментари Харесай

19-годишен египтянин влиза в затвора, опитал нелегално да напусне България

19-годишен юноша от Египет ще лежи в пандиза за опит да мине българо-румънската граница при Русе, а помагачите му от Палестина и Мароко са с условни присъди. Това стана ясно, откакто Районният съд в Русе утвърди съглашения сред прокуратурата и тримата непознати жители, които са се признали за отговорни, заяви Българска национална телевизия.

На 13 ноември мароканецът, който имал и италианско поданство, дружно с палестинеца са се пробвали да преведат през граничния пункт при Русе момчето от Египет, което е записано с непрекъснат адрес в Дома за настаняване на бежанци в Харманли. За задачата даже му били обезпечили подправен документ за идентичност, който го представял за италианец.

За това закононарушение помагачите са приели да изтърпят санкции отнемане от независимост за период от 2 години с 4-годишен изпитателен период и санкция в размер на 10 000 лева за всеки от тях.

След като се е признал за отговорен пък младежът от Египет е получил присъда отнемане от независимост за период от 6 месеца при първичен общ режим. Тъй като това се случва в изпитателния период на друга присъда, още веднъж за опит да премине незаконно границата на България, то той ще изтърпи настрана и отсроченото наказване отнемане от независимост за период от 6 месеца при общ режим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР