19-годишен младеж мъж се призна за виновен пред Районния съд

...
19-годишен младеж мъж се призна за виновен пред Районния съд
Коментари Харесай

19-годишен мъж получи условна присъда за кражба на 42 000 лв. от бензиностанция

19-годишен юноша мъж се призна за отговорен пред Районния съд в Кюстендил за кражба на над 42 хиляди лева . от каса на бензиностанция в града, оповестиха от съда. Причинените от закононарушението имуществени вреди са възобновени.

Мъжът с букви М. Б. ще изтърпи наказване " отнемане от независимост " за период от една година, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от три години.

Извършителят е неосъждан все още, се призна за отговорен в това, че посредством разтрошаване на прозорец, от железна незаключена каса в офис в постройка на бензиностанция, е лишил 42 275 лева .

Обвиняемият е осъществил действието при директен предумисъл, се споделя в определението на съда. Одобреното съглашение има последствията на влезнала в законна мощ присъда и не предстои на обжалване.
 
Престъплението е осъществено на 15 февруари, споделиха от полицията. В ранните часове причинителят е проникнал с щурм в офиса и взел наличните в касата пари. В резултат на подхванатите от полицията дейности, няколко часа по-късно при извършени процесуални дейности, в жилището на 19-годишния чиновник на компанията в с. Шишковци, чиновниците на Министерство на вътрешните работи са разкрили цялата открадната сума.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР