19 дни преди президентските избори в САЩ Доналд Тръмп и

...
19 дни преди президентските избори в САЩ Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Тръм и Байдън в дуел по телевизията

19 дни преди президентските избори в Съединени американски щати Доналд Тръмп и съперникът му от Демократическата партия Джо Байдън ще дават отговор тази вечер на въпроси на гласоподаватели директно по малкия екран, само че това ще се случи по разнообразни канали. 

Сагата към президентските диспути стартира от 1 октомври, с новината, че Доналд Тръмп е дал позитивна проба за COVID-19.

Сегашният президент ще беседва с гласоподавателите във Флорида довечера от 3:00ч. (българско време) по Ен Би Си, а проявата на неговият противник демократ ще бъде в родния му щат Пенсилвания и ще се излъчва по конкурентната телевизия Ей Би Си.

Във връзка с опасенията към инфектирания с коронавирус президент, Ен Би Си оповестиха, че Тръмп и модераторката Савана Гърти ще съблюдават обществена отдалеченост, а участниците, които ще задават въпроси към президента, наложително ще носят маски.

От своя страна лекар Антъни Фаучи, който е един от главните специалисти в американското държавно управление за COVID-19, съобщи, че организмът на президента " към този момент не отделя инфектирания вирус ", споделиха още от малкия екран.

Преди седмица Тръмп даже шеговито сподели: " Сега съм по-добре и може би съм развил имунитет ".

Засега някогашният вицепрезидент демократ Байдън води с към 10 пункта приблизително, сочат социологически изследвания за президентските избори на 3 ноември. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР