18 - те най- красиви ливански мъже днес гостуват в

...
18 - те най- красиви ливански мъже днес гостуват в
Коментари Харесай

Само за жени: 18-те най-красиви мъже в Ливан си направиха селфита на Главната в Пловдив

18 - те най- красиви ливански мъже през днешния ден гостуват в Пловдив. Претендентите за купата „ Мистър Ливан 2017 " ще прекарат пет дни в България, като техният тур през най- красивите места на страната ще бъде излъчен по време състезанието за хубост, който е на 30 август в Бейрут.



Топмоделите са тук по покана на международно известната диетоложка Енджи Касабие, която е с ливански генезис. Съорганизатор е интернационалният PR специалист Атанас Лазаров. Домакини на кандидатите са Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова доктор Веселин Чипев. Само преди седмица той стана лекар в Европейския лицей по стопанска система и ръководство.

Мъжете топ модели ще останат в България от 27 до 31 юли, като идващите дестинации, които ще посетят ще бъдат Велинград, София и Слънчев бряг.

В Пловдив ливанците са посетители на Кепитъл Сити център, където през днешния ден рано сутринта са ги посрещнали с същинска българска закуска - баница и айрян. " Храната им хареса доста, а по-късно упражняваха във фитнес - център Пулс " описа Атанас Лазаров. Там красавците са театралничили и за формалната си фотосесия пред обектива на Костадин Кръстев- Коко.

След тренировките Енджи Касабие и топ моделите са провокирали същински възторг с разходката си по Главната. " Момичетата идваха да си вършат селфита с кандидатите. Те самите не спираха да се снимат и да се отбелязват в обществените мрежи. На фонтаните в Цар - Симеоновата градина си направиха стотици фотоси " споделя диетоложката. Те са имали късен обяд в ресторант на Главната, където млада пловдивчанка се скарала с приятеля си, откакто решила, че непременно би трябвало да си направи селфи с едно от момчетата.



Тази вечер топмоделите отпътуват за Велинград, където ще отседнат в Роял СПА Велинград. Красивите ливанци, дружно с Рабих Ел Зейн, Мистър Ливан 2014, ще имат здравословно меню квалифицирано особено от звездната диетоложка.

В хотела моделите ги чака същинска СПА почивка. След това ги чакат рейдове в нощните клубове на столицата и Слънчев бряг. В София те ще посетят хотел " Маринела " дружно със притежателя на Beirut fashion week Нидал Бешерауи. През октомври по покана на Бешерауи известни български дизайнери ще гостуват на Седмицата на модата в Бейрут.

Целият тур на кандидатите за купата ще бъде сниман от екипа на ливанската МТВ, чиято зрителска публика е над половин милиард. Той ще бъде излъчен по време на церемонията „ Мистър Ливан 2017 ".

" Искаме да разпространяваме България в Арабския свят. Тук има необикновено красиви места и желаеме повече хора да ги видят. Кадрите от тура на кандидатите ще бъдат гледани от милиони фенове " съобщи за TrafficNews.bg известната диетоложка Енджи Касабие.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР