18-ото издание на изложението Уикенд туризъм“ и 15-ото издание на

...
18-ото издание на изложението Уикенд туризъм“ и 15-ото издание на
Коментари Харесай

В Русе започна XVIII Туристическо изложение „Уикенд туризъм“ и XV Фестивал на туристическите забавления и ...

18-ото издание на ревюто „ Уикенд туризъм “ и 15-ото издание на Фестивала на туристическите занимания и анимации за поредна година събраха стотици русенци и посетители на града при откриването си през днешния ден.

.

 

„ Чрез всички участници опциите и хубостта на Русе ще могат да доближат до хората от страната и чужбина. Постарахме се тези 3 дни да бъдат в действителност незабравимо преживяване. Благодаря на Министерството на туризма, Професионалната гимназия по туризъм „ Иван П. Павлов “, както и на всички сътрудници, които работят по организацията на двете събития “, сподели кметът Пенчо Милков.

.

Най-значимото туристическо събитие в Дунавския район се организира от 11 до 13 май и включва богата стратегия. Тя стартира с проява на прабългарски ритуали и бойни техники от „ Багатур “, както и осъществявания на Студио за модерни танци „ Фрийдъм “ и танцовата групировка към читалище „ Гюнеш “.

 

Следобед се организира и кулинарното шоу на Иван Звездев, който готви за русенци на централния площад.

 

Станалият емблема на фестивала атракцион - балон с парещ въздух, ще бъде повдигнат от 17 до 19 ч., а в 18 ч. стартира „ Биг бенд церемониал “, в който ще се включат обединения от Габрово, Велико Търново и Общинският духов оркестър на Русе със специфичното присъединяване на Орлин Павлов.

 

Вторият ден ще предложи атракции, изложения и осъществявания на Вокална група „ Приста “ с началник Доротея Бальовска от 18:30 ч., а от 19 до 20:30 ч. поп дивата Михаела Маринова ще изнесе концерт на сцената до Съдебната палата.

 

В съботния ден от 9 ч. ще се организира Международното кулинарно съревнование с младежи „ Като началник готвачите “, а от 11 ч. стартира кулинарната конкуренция „ Надяждане с люти чушки “, проведена от Люта ферма/Hot farm Страшимирово. От 11:40 ч. за най-малките ще има детска дискотека – анимация на ПГТ „ Иван П. Павлов “.

 

В 19 ч. на сцената до Съдебната палата група „ Скандау “ ще открие фестивала RUSE LIGHT & RHYTHM FEST, а след него свои песни ще показа и водещият Боян Тодоров. В 20:10 ч. стартира ударна хип-хоп вечер с рап звездата 100 Кила, а празничната стратегия ще бъде закрита с атрактивно светлинно дрон шоу.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР