18-годишният Тезджан Р. и непълнолетният Шабан Я. са предадени на

...
18-годишният Тезджан Р. и непълнолетният Шабан Я. са предадени на
Коментари Харесай

Предадоха на съд двама, блудствали с 12-годишно момиче

18-годишният Тезджан Р. и малолетният Шабан Я. са предадени на съд от Районната прокуратура в Разград за блудствени дейности с малолетно 12-годишно момиче. Престъплението е осъществено от 18-годишния Тезджан като продължавано действие в интервала от 24 октомври до 11 ноември 2017 година

Непълнолетният Шабан, с цел да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, използвал мощ и заплашване при осъществяване на закононарушението. Жертвата изпитвала благосклонности към Тезджан.

През октомври 2017 година той изискал от шестокласничката да му изпрати нейна разголена фотография в обществените мрежи и траял с желанията 12-годишното момиче да му праща свои фотоси, като желал те да бъдат все по-разголени. Подсъдимият и шестокласничката се виждали в центъра на селото дружно със свои другари всеки ден. Когато оставали уединено, Тезджан правил блудствените дейности. Това не се харесвало на момичето и то прекратило връзките си с подсъдимия. За дейностите на втория обвиняем Шабан, които били осъществени със мощ и заплашване, момичето разказало на майка си. Тя подала сигнал в полицията, по който било формирано досъдебното произвеждане.

И двамата подсъдими не са се признали за отговорни. Предстои делото против тях да бъде планувано за разглеждане в Разградския областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР