18-годишна шофьорка, която е с едва 17 дни стаж като

...
18-годишна шофьорка, която е с едва 17 дни стаж като
Коментари Харесай

Начинаеща шофьорка предизвика катастрофа, трима пострадаха

18-годишна шофьорка, която е с едвам 17 дни стаж като водач,предизвика злополука край Видин. Момичето се преобърнало с джип „ Мерцедес “ ML, при което са ранени тя и тримата и спътници.

Инцидентът е станал малко преди 11 часа в неделя на към 1 километър след видинската свободна безмитна зона в посока Дунав мост-2.

18-годишната видинчанка подкарала новия си джип с несъобразена скорост. На прав сектор неопитната лидерка изгубила надзор над ръководството на мощното возило. Колата изхвърчала вдясно от пътя, преобърнала се през таван, след което се върнала на пътното платно и спряла на банкета вляво.

След каскадата шофьорката е получила фрактура на ръката и е ориентирана за лекуване в болница в София. Ранени са и приятелите ѝ, които пътували с нея в колата - двама мъже на 24 и 32 години и друга 18-годишна госпожица. И тримата били без съществени пострадвания, само че са откарани в болница за оказване на здравна помощ.

Пробите на младата шофьорка за съществуване на алкохол и опиати били негативни. Оперативна група направила оглед на местопроизшествието.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР