18-годишна е стояла зад волана на автомобила, с който бяха

...
18-годишна е стояла зад волана на автомобила, с който бяха
Коментари Харесай

18-годишна шофьорка потрошила сергиите край Перперикон

18-годишна е стояла зад кормилото на автомобила, с който бяха потрошени сергиите на паркинга в подножието на археологическия комплекс Перперикон в нощта на вторник против сряда. Момичето нямало брошура и се качило на колата, с цел да се упражнява. До нея стоял 18-годишният й другар, чийто бил автомобила. На паркинга момичето объркало педалите и вместо да натисне спирачка подало внезапно газ. Автомобилът станал неуправляем и помел 3 от дървените маси и заслон пред павилионите за сувенири.

Автомобилът - „ Ауди “, бил с белгийска регистрация и застраховка. Момчето се обадило на застрахователя си в Белгия, който изпратил репатрак, с цел да бъде извозена потрошената кола. По-късно служители на реда разкрили в Хасково автомобила и го върнали в Кърджали. В момента возилото е в двора на полицейското ръководство и следва да му бъде изработен оглед.

Двамата 18-годишни са арестувани от полицията за 24 часа в сряда вечерта. По случая се води досъдебно произвеждане за заличаване на непознато имущество.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР