18-годишен шофьор е блъснал две възрастни жени на тротоар в

...
18-годишен шофьор е блъснал две възрастни жени на тротоар в
Коментари Харесай

18-годишен с Мерцедес и месец стаж зад волана помете две жени в Карнобат, едната загина, другата е в кома

18-годишен водач е блъснал две възрастни дами на тротоар в Карнобат, едната от тях е починала, другата е откарана в болница в кома. Това оповестиха от ОД на МВР- Бургас.

Около 08.02 часа в Районно ръководство – Карнобат е получено известие за тежък пътен случай, зародил на карнобатската улица „ Петър Берон " № 33 А, при който 18 годишния карнобатлия А.Д. (с едномесечен шофьорски стаж), ръководещ лек автомобил „ Мерцедес ", с бургаска регистрация, евентуално заради придвижване с несъобразена скорост и загуба на надзор, се качва с автомобила на тротоара и блъска намиращи се там две възрастни дами.

При случая едната умира на място, а втората – К.Г., 84-годишна от Карнобат е откарана в кома в УМБАЛ – Бургас. В момента здравословното ѝ положение се прецизира.

Своевременно лидерът на автомобила е арестуван от чиновниците на Районно ръководство – Карнобат и тестван за приложимост на алкохол, като дрегера е отчел негативен резултат. Предстои тестването му за приложимост на опиати. Работата по определяне самоличността на починалата жена продължава. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР