18-годишен младеж, който до момента, въпреки крехката си възраст, е

...
18-годишен младеж, който до момента, въпреки крехката си възраст, е
Коментари Харесай

18-годишният Филип се оказа истински крими герой, днес обаче лошо му се пише

18-годишен юноша, който досега, макар нежната си възраст, е осъждан неведнъж, още веднъж е крими воин. Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на Филип П., за това, че е откраднал непознати движимости и въпреки да е малолетен, е могъл да управлява постъпките си и разбирал какво прави. До момента обвиненият Филип П. е осъждан осем пъти, като множеството му присъди са за обири и кражби.

На 1 май 2017 година, в Пловдив, момчето, което е от обществен дом, се разхождалопо улиците на града, като решило да извърши кражба и по този метод да си набави парични средства. По това време той бил малолетен и няколко дни преди този момент бил избягал от Възпитателно учебно заведение –интернат. Филип минал около магазин за облекла и видял оставена дамска чанта на стол, зад бюро в помещението. Жената, която продавала, през това време била в прилежащата стая, където имало ателие за шиене на облекла.

Филип П. влезнал в магазина, отворил дамската чанта и от портмонето отмъкнал 240 лв.. Продавачката чула звук в помещението, излязла и видяла портмонето си оставено на бюрото, само че без сумата от 240 лв., за което подала сигнал в Министерство на вътрешните работи. По делото са разпитани очевидци, осъществени експертизи и други Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи правосъдно съвещание.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР