18-годишен младеж без шофьорска книжка открадна ТИР от паркинг в

...
18-годишен младеж без шофьорска книжка открадна ТИР от паркинг в
Коментари Харесай

18-годишен без книжка открадна ТИР и го преобърна след гонка в Бургас

18-годишен юноша без шофьорска брошура открадна ТИР от паркинг в Бургас и след гонене с полицията прекатурна тежкотоварния камион на основно кръстовище в града, заяви Министерство на вътрешните работи.

Рано тази заран товарът от дървени плоскости към момента беше разпръснат на кръговото придвижване при хотел " Мираж " в морския град. Автобусите от градския и междуградския превоз, както и леките коли от комплексите " Изгрев " и " Зорница " се пренасочват по обходен маршрут.

При случая няма потърпевши, само че са нанесени обилни материални вреди, съобщи БГНЕС.

Инцидентът е станал към 23:45 часа в сряда, когато чиновници от Пето Районно управление-Бургас забелязали в региона на бл. 39 в " Изгрев " лъкатушен ТИР в еднопосочна улица. Те подали сигнал със стоп-палка за прекъсване и осъществяване на полицейска инспекция.

Шофьорът обаче не се съобразил с полицейските разпоредби. Надул газта и се присъединил в ул. " Димитър Димов ", преминавайки с десен завой по ул. " Копривщица ", бул. " Демокрация ", ул. " Дунав " и с десен завой по бул. " Стефан Стамболов " в посока изхода на града към София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР