17-та Пряка линия“ с руския президент Владимир Путин, традиционно премина

...
17-та Пряка линия“ с руския президент Владимир Путин, традиционно премина
Коментари Харесай

Руснаци след „Пряката линия“ с Путин: Очевидно той живее някъде другаде

17-та „ Пряка линия “ с съветския президент Владимир Путин, обичайно мина „ при огромен интерес на съветските жители “. Държавният глава дава отговор четири часа и седем минути на 81 въпроса, което е най-важно за прокремълските медии и наблюдаващи. Въобще изявата на Путин няколко дни е вест номер едно. Много специалисти, аналитици и политолози се втурват да превеждат какво тъкмо е желал да каже президента за живота на хората, стопанската система на страната, живота в страната и някои битовизми, написа Нюз.ру.
В същото време действителността е много разлина. Повечето съветски жители са все по-далеч от поддръжка за политиката на Путин, настроени са скептично, сериозно и песимистично за ръководството на страната. Твърденията на Владимир Путин за стандарта на живот в Русия будят единствено усмивки. Обещанията, че стопанската система на страната ще реализира триумфи посредством държавни планове провокират неразбиране. Незнанието на президента по какъв начин живеят хората и какъв брой коства всеки месец за тях – мощно ги нервира.

Затова и пропагандните изказвания, че следващата „ Пряка линия “ е „ прям разговор сред президента и хората “ провокират само подигравка и нерядко яд.

Ето някои мнения по този мотив.

Беня Датлов : Задават на Путин въпрос: „ Защо стандартът на живот е невисок и живеем неприятно? “ А той дава отговор: „ Живеете добре! “

Проф. Преображенский : Путин признава, че усеща отговорност за корупцията в страната. Вече 20 години усеща. Готов е още 20 години да усеща. Герой.

Тежко му е.

Загрижен е за Русия.

Руста Адагамов : Хората от Тюменска област молят Путин да им пусне вода. Това е анекдот, несъмнено, както и цялата „ Пряка линия “. Представете си, по какъв начин жителите на Калифорния или на Небраска молят президента на Съединени американски щати през тв приемника да им прекара вода или да им извози боклука.

Леонид Гозман : Путин „ не го попитаха “ за пенсиите (това не е забавно и значимо за никого), „ не го попитаха “ и за куфарчетата (корупцията във властта). И, несъмнено, никой не попита и не се интересува, ще си тръгне ли през 1024 година или ще продължи да си седи, както до момента?

Фьодор Крашениников : Путин изясни, че Русия е изгубила пет пъти по-малко от глобите против Москва, а Европейският съюз е изгубил 240 милиарда евро. Затова там опазването на здравето, пенсиите и заплатите са доста зле…

Игор Глебов : Владимирмладимирович безусловно ни изясни:

Бедните са богати.

Гладните са нахранени.

Болните са излекувани.

Крадците са опора на страната.

На простаците сподели, че живеят във велика страна.

На умните нищо не споделя, тъй като те, несъмнено, не го гледат.

Женя Медведев : Един милион простаци се обръщат с молба към Путин да им реши проблемите, а той 20 години им ги основава.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР