17-ото Китайско международно изложение на чаената индустрия започна в петък

...
17-ото Китайско международно изложение на чаената индустрия започна в петък
Коментари Харесай

Китайското международно изложение на чаената индустрия беше открито в Си‘ан

17-ото Китайско интернационално ревю на чаената промишленост стартира в петък в Международния конгресен и изложбен център в Си‘ан, провинция Шаанси.

Тазгодишното ревю включва разширена изложбена повърхност от 36 000 квадратни метра и впечатляващите 1800 щанда. С осем съществени изложбени зони, един от акцентите е нововъведената „ Национална зона за доставка и маркетинг на чай “, която сплотява кооперации за доставка и маркетинг от 13 провинции и градове в Китай.

Тази зона към този момент притегля хиляди реномирани предприятия, представяйки необятна гама от артикули, които обгръщат цялата верига на чаената промишленост, в това число сортове чай, храна, облекло, глинени и керамични съдове, принадлежности за чай и свързани занаяти.

Тазгодишното ревю се стреми да изследва нововъведенията и да насърчи развиването на търговията с чай сред Северен и Южен Китай. По време на събитието ще бъдат проведени визити и продан, улесняващи съдействието и връзката сред чаените промишлености в другите провинции на страната.

Събитието показва платформа за редица промоционални действия, показани от над 30 държавни делегации от райони, произвеждащи чай. Множество професионални купувачи, разнообразни организации, дистрибутори на чай, вложители и заведения за хранене, специализиращи в областта на чаената гала също ще вземат участие на ревюто. Това ще подтиква енергичното развиване на търговията с чай и ще реализира обилни пробиви в интеграцията на чаената промишленост сред Северен и Южен Китай.

17-то интернационално ревю на чаената промишленост в Си‘ан ще продължи до 5 юни.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР