17 Май Възможността да разположите прозореца със собствено си изображение

...
17 Май Възможността да разположите прозореца със собствено си изображение
Коментари Харесай

Google преработи интерфейса на решението за видеоконференции Meet

17 Май
Възможността да разположите прозореца със лично си изображение по разнородни способи ще помогне на участниците във видеоконференции да остават заинтригувани за по-дълго, считат разработчиците на новия интерфейс на програмата Гугъл Meet.

В новата версия на услугата е добавена опция за автоматизирано следене на лица и позиционирането им в центъра на фрагмента. Ако няколко души приказват по едно и също време, прозорците с техните изображения към този момент могат да бъдат закрепени дружно. Контролите, които в предходните версии се показваха от от долната част на екрана и покриваха отчасти изображението, към този момент са преместени в собствен панел.

Нова опция за Гугъл Meet е автоматизираното генериране надписи на пет езика. За учителите, употребяващи програмата за преподаване на уроци, пък е добавена опция за заглушаване на всички възпитаници едновременно и други функционалности за улеснение на организацията.

Миналата година мобилната версия на Гугъл Meet вкара автоматизирана бляскавост на видеото въз основа на осветлението. Скоро функционалността ще се появи и в уеб версията на услугата. същото важи и за функционалността за промяна на фона.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР