17-годишният талант в атлетиката Иван Иванов бе избран за спортист

...
17-годишният талант в атлетиката Иван Иванов бе избран за спортист
Коментари Харесай

Иван Иванов e №1 сред спортистите в Община Панагюрище за 2019 г.

17-годишният гений в атлетиката Иван Иванов бе определен за състезател на община Панагюрище, а неговата наставничка Катя Кроснарова за треньор номер 1.
Комисията по обучение, просвета, юношески действия и спорт към Общински съвет – Панагюрище оповестиха имената на десетте най-успели спортисти в община Панагюрище през 2019 година на 2 янураи 2020. Резултатите от гласуването в анкетата дефинираха Спортист на годината да е лекоатлетът Иван Минков Иванов от КЛА “Оборище “, който е събрал 45 точки.

Иван е рекордьор на България за 2019 и златен медалист на десетобой при 18-годишните. Той завоюва и златни медали на 400 и 800 м на националните шампионати за юноши и девойки в зала под 18-години. В борбата при юношите и девойките под 20-години стана вицешампион на 800 м и на многобой зала, като попълни сбирката си с оценки с още два сребърни медала. Освен тези победи има бронзов орден на 800 м лято при 18-годишните, сребърен орден и е втори на “Кънтри крос “ 6 км под 20-годишните; шесто място на Балкански шампионат на 800 м в Истанбул, Турция; шесто място Балкански шампионат на 6 км, отборно – Беране, Черна гора. На шесто място в класацията е многобоецът Даниел Немски, който също се приготвя при Катя Кроснарова.
atletikabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР