17-годишният Пламен Андреев по всяка вероятност ще получи шанс да

...
17-годишният Пламен Андреев по всяка вероятност ще получи шанс да
Коментари Харесай

Мъри залага отново на младок да пази в Левски

17-годишният Пламен Андреев по всяка възможност ще получи късмет да застане под рамката и против Ботев (Враца). Младият пазач носи капитанската лента при успеха над Хебър с 4:0 и нямаше доста работа в дуела с пазарджиклии.

По време на дуела на няколко пъти почитателите скандираха името му, а треньорът Станимир Стоилов за момента е решил, че може да му има доверие, откакто последователите упрекнаха Николай Михайлов за загубата от Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите.
 
Опитният вратар даже не попадна в групата за последния дуел от Първа лига, а неговото място бе заето от 16-годишния Йоан Загоров.

Станимир Стоилов неколкократно съобщи, че няма терзания за вратарския пост и под рамката ще застават единствено юноши на " сините ", които ще носят и капитанската лента. Той гласоподава доверие на Андреев в шампионата за Купата на България през предишния сезон и младокът не го подведе. През актуалната акция 17-годишния пазач пази в два мача за столичани в шампионата, в които не позволи попадение във вратата си - успехите над Пирин (1:0) и Хебър (4:0). Очакванията са Михайлов да се завърне в групата за гостуването на Ботев във Враца.

Според букмейкъра  Левски е безспорен любимец за този мач. Залози за " двойка " във Враца се одобряват при коефициент 1,52. Равенството е оценено с 3,80, а възможен триумф на домакините с 5,75.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР