17-годишната студентка от медицинския колеж в Голям Манчестър Шарлота Гай

...
17-годишната студентка от медицинския колеж в Голям Манчестър Шарлота Гай
Коментари Харесай

Студентка изпрати до любимия си есемес, в който призна за изневяра, и се самоуби

17-годишната студентка от медицинския лицей в Голям Манчестър Шарлота Гай не е желала да споделя на своя обичан какво се е случило. В последна сметка обаче тя по неточност му е изпратила есемес с самопризнание за измяната и това довело до покруса.

Шарлота излизала с 20-годишния Джек Хърст две години поред, когато инцидентно схванала, че той поддържа връзка с някогашната си, написа в. " Дейли Мейл ". И без това склонното към депресии момиче се водило на доклад при психиатър и постоянно говорило за самоубийства на своя съкровен другар. Безумната ревнивост напряко я изкарвала отвън релси. В последна сметка тя написала на Джек, че е по-добре да се разделят, въпреки и той да не бил отговорен за нищо.
" Тя ми сподели, че усеща, че аз я неистина. Не съумях да я убедя в противоположното, тя се отдалечи от мен. Виждах по какъв начин тя си намираше нови другари в колежа, беше щастлива. Аз не преставах да ѝ пиша, пробвах се да си я върна ", споделя Джек.
Влюбените се срещнали на 21 септември 2017 година. Шарлота декларирала, че желае да се разделят, само че Джек бил срещу. Те продължавали да си пишат в Snapchat и говорили по телефона в идващите четвъртък и петък. Вечер на петък обаче Джек не съумял да се свърже с Шарлота.
" Цяла петък вечер и цяла събота не съумях да се свържа с Шарлота. Много се тормозих и се боях... ", споделя Джек.

Оказало се, че момичето купонясвало из клубове. В неделя то най-сетне се свързала с Джек, като му написала, че двамата би трябвало да приказват. Но момчето било заето, по тази причина предложило да отсрочат диалога за идната вечер. След към минута той получил от обичаната си известие, което не било адресирано до него. В него момичето признало на другарка, че е преспало с различен.
" След това тя написа: Извинявай, аз съм ужасяващ човек. Аз се разсърдих доста и не искаш нищо да слушам. 17 минути по-късно тя ми написа: Обичам те, знам, че ме мразиш - това ми идва допълнително ", спомня си Джек.

След това Шарлота не била онлайн, тя престанала да дава отговор на известията и позвъняванията на Джек, а той се обадил в полицията. Момичето по-късно било открито мъртво в региона на колежа ѝ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР