17-годишната Ивана, която изчезна преди три дни, е от проблемно

...
17-годишната Ивана, която изчезна преди три дни, е от проблемно
Коментари Харесай

Кметът на Дупница с тревожни новини за изчезналата ученичка Ивана: Имам информация, че…

17-годишната Ивана, която изчезна преди три дни, е от проблематично семейство. Това заяви кметът на Дупница Първан Дангов.
Момичето изчезнало в четвъртък следобяд, когато си тръгнало от учебно заведение. Не се прибрало цяла нощ и на другия ден родителите ѝ подали сигнал в полицията.
Според кмета на Дупница реакцията е била доста закъсняла. „ За страдание, резултат няма, а какво ще се случи – никой не може да планува. Момичето е 17-годишно, Ивана се споделя, от проблематично семейство явно, като обстановката е била подценена още в предходната нощ. Имам информация, че е посещавала профилирана помощ – психолог и психиатър, дружно с майка си.
Психопрофилът е снет, той е разполагаем в полицията и се работи по него, само че това, което сме учили и в книгите по горещи следи, явно на този стадий, не може да се приказва към този момент. Тръгнала е с едно яке, леко облечена “, изясни кметът Първан Дангов, представен от България Он Ер.
В издирването вземат участие сили на полицията и жандармерията от Дупница, Кюстендил, Перник и София, планински спасители, както и доста доброволци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР