17 дни лекарите се бориха за живота му 17-годишен младеж

...
17 дни лекарите се бориха за живота му 17-годишен младеж
Коментари Харесай

Почина 17-годишният младеж, пострадал в катастрофа на пътя Приморско – Китен

17 дни лекарите се бориха за живота му

17-годишен юноша от Долна баня е умрял след близо 20 дни битка за живот, откакто бе тежко ранен в злополука. Мелето стана на 3 юли към 10.00 ч. на пътя сред Приморско и Китен.

Тогава се удариха лек автомобил “БМВ 330 XD ”, със софийска регистрация, ръководен от 18 -годишен мъж от Долна баня / стаж, като лидер 3 месеца/, който движейки се в посока Приморско с несъобразена с пътните условия скорост / дъждовно време и мокра асфалтова настилка/, подхванал рисково изпреварване на автомобилна колона, само че заради загуба на ръководство, навлязал в лентата за насрещно придвижване и блъснал челно движещия се в посока Китен товарен автомобил “Нисан Навара ”, със софийска регистрация, ръководен от 50-годишен софиянец. От злополуката на място почина лидерът на лекия автомобил “БМВ ”, а в УМБАЛ - Бургас бяха настанени двамата му спътници – 17-годишни младежи от Долна баня.

Първият от тях получил фрактура на бедрената кост, а вторият с диагноза “политравма ”, бе настанен за лекуване в поделение “Реанимация ”, където на 21 юли е умрял. Пострадали при пътния случай бяха и лидерът на товарния автомобил “Нисан ”, получил фрактура на подбедрицата, настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас, неговата спътничка – 46- годишна жена от София, с която живеел на фамилни начала, с диагноза “политравма ”, с заплаха за живота, настанена за лекуване в УМБАЛ – Бургас, и 11-годишната им щерка, получила травма на коремната стена.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР