17 депутати получиха порицание за нарушаване на реда“ в пленарната

...
17 депутати получиха порицание за нарушаване на реда“ в пленарната
Коментари Харесай

17 депутати отнесоха „порицание“ за вчерашния екшън


17 депутати получиха неодобрение за „ нарушение на реда “ в пленарната зала по време на вчерашното пленарно съвещание – по този начин парламентарното управление внимателно назова невижданото боричкане, храчене, ритване и крещене, проведено и предизвикано от „ Възраждане “ по време на декларацията, която четеше Явор Божанков от ПП-ДБ.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков съобщи:

Сами бяхте очевидци на тази повсеместност на това нарушение, което най-образно може да се опише с понятието на нашите западни съседи като “тепачка ”. Давам си ясна сметка, че част от тях може да са били в обстановката на отбрана, тъй че има опция и това да бъде оспорено. “

Порицаните провокатори от парламентарната група на „ Възраждане “ са:

Николай Дренчев, Светослав Тодоров, Цончо Ганев Климент Шопов Славчо Крумов, Ангел Георгиев, Веселин Вешев, Станислав Стоянов, Златан Златанов, Йордан Тодоров, Виолета Карпачева и Емил Янков.

От групата на „ Продължаваме промяната “ осъдените предизвикани са доста по-малко:

Явор Божанков, Настимир Ананиев, Манол Пейков, Константин Бачийски и Искрен Митев.

Редовният петъчен парламентарен надзор отпадна от съвещанието за през днешния ден. Предложението направи ръководителят Росен Желязков и то бе признато без драми от народните представители. Парламентът продължава работа по законодателна стратегия.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР