17 американски мисионери и членове на техните семейства са били

...
17 американски мисионери и членове на техните семейства са били
Коментари Харесай

Американски мисионери са отвлечени в Хаити |

17 американски мисионери и членове на техните фамилии са били отвлечени в събота от въоръжена банда в столицата на Хаити Порт-о-Пренс , оповестяват американските медии. 

Те са пътували до Титаниен, откакто са посетили сиропиталището в региона на Croix-des-Bouquets. Според NY Times и CNN мисионерите са били отвлечени откакто са напуснали приюта. 

Washington Post написа, че в аудио файл от Службата за отбрана и помощ на християните в Охайо, се оповестява, че „ мъже, дами и деца се държат от въоржъжената група “. 

" Директорът на задачата и американското посолство работят, с цел да видят какво могат да се създадат по случая “, излиза наяве още от звуковия файл. 

В продължение на години Хаити е парализирана от дълбока политическа и икономическа рецесия, а убийството на президента Жовенел Моиз през юли още повече задълбочи проблемите в карибската страна, заяви БНР. 

Според Центъра за разбор и проучвания в региона на правата на индивида в Хаити през първите 3 тримесечия на тази година са регистрирани повече от 600 отвличания, през същия интервал на предходната година - 231. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР