17.00 ч. в понеделник - 18 септември - е крайният

...
17.00 ч. в понеделник - 18 септември - е крайният
Коментари Харесай

Три дни преди крайния срок за регистрация в ОИК - кои са първите със заявка за участие в местния вот?

17.00 ч. в понеделник - 18 септември - е крайният период за подаване на документи в Общинската изборна комисия в Пловдив за регистрация на партиите и обединенията, които ще вземат участие в локалните избори на 29 октомври т.г.

Обявяването на листите за общински съветници и претендентите за кметове ще продължи от 19 септември до 26 септември 2023 година в това число.

До момента има регистрирани единствено два инициативни комитета, както и пет партии и обединения, заяви за Дарик радио представителят на ОИК в Пловдив Калоян Сухоруков.

За независимо присъединяване на локалните избори през октомври през днешния ден до обед документи са подали от Политическа партия " ИТН " и Българска социалистическа партия, Политическа партия " Движение за демократично деяние - Д3 ", Политическа партия " Консервативна България " и Коалиция " Заедно за мощна община ". Инициативни комитети са записали за присъединяване в конкуренцията за кмет Мария Серкова, както и Росен Цолов като самостоятелен общински консултант.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР