16 септември е крайният срок за подаване на документи в

...
16 септември е крайният срок за подаване на документи в
Коментари Харесай

Кандидатите за общински съветници и кметове за Варна ясни до дни

16 септември е крайният период за подаване на документи в ОИК, за регистрация на партии, обединения, локални обединения и инициативни комитети, при производство на изборите за общински съветници и кметове, планувани на 27 октомври. Това бе публично решено на съвещание на Общинската изборна комисия във Варна, с ръководител Велин Жеков.
Определени са също по този начин и 51 (петдесет и един) на брой мандати в многомандатен избирателен регион за избор на общински съветници в община Варна.
Общинската изборна комисия е формирала единни номера на секционни изборни секции при производство на изборите за общински съветници и кметове, планувани на 27 октомври, като номерът на всяка изборна секция се състои от девет числа, групирани във типа: АА Вътрешни войски Секретен сътрудник XXX, където: АА е номер 03 – номер на област Варна; Вътрешни войски е номерът на общината в изборния регион, според ЕКАТТЕ; Секретен сътрудник е номерът на административния регион за град Варна, според ЕКАТТЕ; ХХХ  е номерът на секция.
Припомняме ви, че първият публично разгласен претендент за кмет на Варна за идните локални избори е Димитър Карбов от НФСБ. Той беше показан от Валери Симеонов - народен представител и водач на партията. Карбов е и лидер на листата на общинските съветници. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР