16-годишно момче е изчезнало във водите на Дунав край Силистра.

...
16-годишно момче е изчезнало във водите на Дунав край Силистра.
Коментари Харесай

Момче изчезна в река Дунав, силно течение пречи на издирването

16-годишно момче е изчезнало във водите на Дунав край Силистра. То отишло да се разхожда край реката с още трима свои другари. Компанията стигнала до така наречен Рибарска стоянка, след което младежът решил да влезе във водата. Течението обаче последователно го понесло и той липсващ от погледите на приятелите си. Те потърсили помощ от хора в региона, а по-късно са пристигнали екипи на спешна помощ и на пожарната, както и родителите на изчезналото момче. Започнало търсене на момчето. Инцидентът е станал към 20 часа.
Днес ще продължи издирването на момчето, което изчезна нощес във водите на река Дунав край Силистра. Румънските управляващи също са предизвестени, че ще се правят дейности по търсене, като им е подадено и изложение на лицето, ако тялото бъде намерено на тяхна територия. Движението на реката обаче допуска, че ще има нулева видимост за водолазите, изясни ръководителят на бранш "Гранична полиция " в Русе комисар Димитър Чорбаджиев.
Припомняме, че през март тази година, със заповед на кмета Юлиян Найденов, се не разрешава къпането в река Дунав, езера и блата, язовири, напоителни канали и други водни площи в община Силистра, с изключение на на избраните уреди и особено обособени за това места. Забраните за плажуване на реката обаче в никакъв случай не са се спазвали и с изключение на деца, възрастни хора също нарушават възбраната, давайки "пример " на дребните.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР