16-годишният инидец Абигия Ананд, който още през 2019 г. предсказа,

...
16-годишният инидец Абигия Ананд, който още през 2019 г. предсказа,
Коментари Харесай

Зловещата прогноза на детето от Индия, което предсказа пандемията: Ето какви глобални промени ще настъпят през 2023

16-годишният инидец Абигия Ананд, който още през 2019 година предсказа, че светът ще се изправи пред най-страшното си тестване - "неизвестна до момента болест, която ще бъде доста мъчно победена ", а по-късно се оказа ужасяващо прав, продължава да споделя прогнозите си за света в личния си канал. В едно от последните си видеа младежът разкрива и какво, съгласно него, ще се случи през 2023 година, въпреки и едвам да сме преполовили 2022-ра.

Абигия стартира с предсказанието си по отношение на финансовото положение на Русия, което той твърди, че ще бъде доста положително, макар всички рестрикции и последствия от войната с Украйна. След това продължава с тематиката за Ковид-19, като споделя доста тревожно предусещане, а точно, че светът ще се сблъска с още една тежка вълна и това ще бъде през зимата на 2023-та. Тя ще бъде доста по-опасна и пагубна от всички предходни, само че евентуално ще бъде последната от този мащаб. Ананд предсказва, че разновидността на вируса ще продължи, ще се появят нови варианти, само че по-късно Ковид-19 ще се трансформира в нова форма и към този момент няма да бъде толкоз рисков за човечеството.

16-годишният индиец предизвестява, че 2023 година може да се окаже комплицирана, защото ще има дефицит на първични материали и проблеми с реколтата, което може да докара до международен апетит. А въпреки светът да е надъхан отрицателно към 5G технологиите, развиването им ще продължи и те ще служат добре на хората, ще допринесат за развиването на планетата към по-добро.

Абигия продължава пророчеството си, като акцентира, че сега планетите в Слънчевата система се подреждат по метод, който приказва за бъдещи съществени проблеми на Земята. Той предизвестява, че през идващите 20 години светът ще се промени бързо и фрапантно и че предстоят доста тежки тествания. Човечеството ще стартира да пренарежда полезностите си още през 2023-та, като старите полезности ще бъдат изцяло изоставени, с цел да бъдат размени от нови, като част от тях ще бъдат радикални. Абигия поучава да не губите парите си в непотребни покупки, а да започнете подготовката за тотално нов живот.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР