16-годишен шофьор беше задържан от полицаите в Шумен след преследване.

...
16-годишен шофьор беше задържан от полицаите в Шумен след преследване.
Коментари Харесай

Полицейска гонка в Шумен: Задържаха 16-годишен шофьор, „бързащ за училище“

16-годишен водач беше арестуван от служителите на реда в Шумен след гонене. Младежът е взел автомобил от родственици, а когато видял стоп палка, направил опит да избяга от полицията.
„ На кръстовище в Шумен забелязахме лек автомобил с варненска регистрация. Пред нас извърши нарушаване. Подадохме сигнал за прекъсване, само че не се подчини. Наложи се гонене. Той стартира да се движи с висока скорост. Повикахме за подпомагане различен екип от Шумен. По време на гонката лидерът щеше да се удари в нашия екип. След това излезе на централния бул.. На две кръгови кръстовища лиши преимуществото на другите водачи “, изясни Християн Христов от ОДМВР-Шумен.
„ Водачът изясни, че е бързал за учебно заведение. Автомобилът е благосъстоятелност на негов родственик. Колата е със свалени номера и служебно дерегистриран “, уточни той.
„ Отне ни 15 минути, с цел да го спрем. Съставени са му актове за всички закононарушения, които сме направили по време на гонката “, добави служителят на реда Радостин Стефанов от ОДМВР-Шумен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР