150 майстори на уникални произведения на ръчното изкуство ще се

...
150 майстори на уникални произведения на ръчното изкуство ще се
Коментари Харесай

150 майстори на уникати се представят на арт фестивала Сръчко“ във Варна

150 майстори на неповторими творби на ръчното изкуство ще се показват на следващия арт фестивал " Сръчко “. Мега събитието ще се организира от 4-ти до 18-ти юли до във Варна. Всички поданици и посетители на града ще могат да се допрян до невероятните ръчно направени творби на изкуството в Морската градина – в региона под Фонтана на сирените (между Морско казино и Раковината)

Както постоянно и тази година уредниците са помислили и за най-малките, като всеки ден децата ще могат да рисуват гратис в особено предназначен детски ъгъл. За децата също са планувани голям брой работилнички, както и разработване и изобразяване на глинени фигурки!

За следващ път на арт фестивала ще вземат участие както създатели от цялата страна, по този начин и от чужбина – от Русия, Украйна, Съединени американски щати и Англия.

" Сръчко “ се организира за четвърти път – два пъти през зимата и веднъж през летните месеци. Той се потвърди като притегателно място, както за създатели на ръчно направени уникати, по този начин и за стотиците варненци и посетители на града.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР